keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Viimeinen työviikko takana!

Se oli siinä. Työviikko päättyi tyylikkäästi hernekeittoon, pannukakkuun sekä jonkinlaiseen mustekalaan. Suomalaisilta työntekijöiltä on tähän mennessä tullut eniten kiitosta lihapullista ja makaroni-laatikosta, jotka kiinalainen kokki osaa tehdä lähes täydellisesti. Tällä viikolla ei paljoa mitään uutta tapahtunut, paitsi uutena makuelämyksenä tuli sammakko. Fazerin salmiakkikin meni kiinalaisille kokeille alas ruikuttamatta.

Seuraavan tekstin kirjoitan suomeen päästyäni, jossa sitten kokoan hyviä ja huonoja puolia reissusta, sekä sen, mitä opin ja mitä uutta koin. Loput kuvat laitan nettiin viikonlopun aikana.

Siihen asti näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti